Χριστίνα Κατσούλα - Ψυχολόγος

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στη Γαλλία Ψυχολογία στο Universite Paul Valery, Montpellier και απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία, Ψυχοπαθολογία και Ψυχική Υγεία. Επίσης παρακολουθώ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος Νόμιμης Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Έχω συνεργαστεί εθελοντικά με το Αναρρωτήριο Πεντέλης, παράρτημα του ιδρύματος ≪Μητέρα≫ Αττικής, με το ≪Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης≫, με τη Μονάδα Ειδικής Θεραπευτικής Αγωγής Παιδιών με Αυτιστικά Στοιχεία “SOS”, καθώς και με το ≪Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Λυκόβρυσης≫.

Από το 2013 ασκώ το επάγγελμα του ψυχολόγου ιδιωτικά, με την εποπτεία του Δημήτρη Ι. Κατσούλα Ψυχιάτρου-Παιδοψυχιάτρου και Μέλους της ψυχαναλυτικής εταιρίας. Αξιολόγηση & θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.   

 

Για να κλείσετε ραντεβού θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία  στα τηλέφωνα:

Ψυχολόγος Χριστίνα Κατσούλα: 697 212 5619   

e_mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου, αρ 21-23 , περιοχή Μαρούσι